ריר מלווה ליציאת הצואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/07/2005 | 12:41 | מאת: אלון לביא

מה יכולה להיות הסיבה להופעת ריר שקוף, אחרי עשיית הצרכים בפי הטבעת ?

20/07/2005 | 09:01 | מאת: ליאת

היי אלון, אנסה לעזור לך עד שיענו לך. זה היה לי בעבר. אפילו קרו לי מקרים שגם אם צואה וגם ללא צואה היה יוצא לי ריר ללא תחושה ולפעמים ללא שליטה. לי כעקרון זה עבר לבד, התעלמתי, זה קרה לי פעמיים בחיים בהפרש של שנים, אך יכול להיות מאוד שזו דלקת במעי וצריך טיפול תרופתי של כדורים, אני מציעה לך ללכת לרופא משפחה שיפנה אותך לגאסטרולוג לבדיקת גאסטרו, חבל על הזמן... חבל שתחשוש, עדיף לגמור עם זה ולהרגע.... יום נעים... ליאת

20/07/2005 | 09:28 | מאת: אלון

ליאת ,הי. תודה על המרגוע ששלחת לי. אצלי התופעה נמשכת מזה כחודשיים שלושה. אפנה לרופא להמשך טיפול. חשד לדלקת במעי היתה גם התחושה שלי. אשמח אם אקבל את תגובת אחד הרופאים של האתר. ו שוב, תודה ליאת, מקרב לב.

23/07/2005 | 22:20 | מאת: ד"ר אייל גל

מציע בשלב ראשון לבצע בדיקת צואה. הדבר יכול להופיע בתסמונת מעי רגיש וגם בדלקות מעי, בדיקה של המעי הגס יכולה להבדיל בין הדברים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול