מינון רפאסל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/07/2005 | 14:38 | מאת: שרון

שלום, אני צריכה לקחת כדורי רפאסל 1 גרם 4 פעמים ביום וחוקן רפאסל 4 גרם פעם אחת ביום. הבנתי שמומלץ לקחת את הכדורים אחרי האוכל ורציתי לשאול אם אפשר לקחת אותם בהפרש של 4 שעות? (כי אם לוקחים בהפרש של 5 או 6 שעות זה לא מסתדר עם האוכל וצריך לקום בלילה...) האם צריך להיות הפרש זמן מסויים בין הכדורים לבין החוקן? כמו כן, יש לי תחושת יובש בפה ובגרון- האם זו תופעת לוואי של הכדורים? תודה.

22/07/2005 | 23:20 | מאת: ד"ר אייל גל

שלום שרון! ניתן לקחת את הכדורים גם 3 פעמים ביום כשבצהריים לקחת 2 כדורים, אין צורך לקום בלילה לצורך הטיפול. היובש בפה יכול להגרם מהטיפול אם כי זו לא תגובה שכיחה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול