בעיית עצירות כרונית ודימום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/07/2005 | 16:40 | מאת: אניה

אני בת 30 וכ- 10 שנים אני סובלת מעצירות כרונית שיכולה להימשך שבוע ויותר. אני צורכת משלשלים למיניהם וכשיש לי יציאה היא מלווה בדימום ובכאבים חזקים מנשוא. שאלתי היא מה עליי לעשות? האם אני חייבת לעבור את הבדיקה החודרנית שישנה. מחכה לתשובתכם.

22/07/2005 | 23:00 | מאת: ד"ר אייל גל

כעקרון שימוש כרוני במשלשלים אינו בריא ותורם להחמרת הבעיה עם הזמן. הדימומים החוזרים עלולים להעיד על בעיה כגון דלקת, טחורים או פיסורה ולכן רצוי לעשות לפחות בדיקה קצרה של המעי הגס. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול