צואה רירית ודם

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/07/2005 | 10:11 | מאת: טליה

אני סובלת כחצי שנה מהליקובקטר שגרם לדלקת בקיבה.ההליקובקטר נתגלה בבדיקת דם, לפני שלושה וחצי חודשים קיבלתי טיפול משולש שעזר לי , אני עדיין נוטלת אומפרדקס (כדור אחד בבוקר), מידי פעם יש לי כאבים חזקים בקיבה שנמשכים הרבה זמן ולפעמים לתקופה ארוכה אין לי כאבים בכלל, הרופא טען שאני צריכה להמשיך עם האומפרדקס עוד חודש ורק אח"כ אני יעשה בדיקת נשיפה להליקובקטר כדי לראות אם הוא קיים, הבעייה שאני סובלת עדיין מכאבים, מה לעשות? האם כדאי לבקש שוב בדיקת נשיפה ולא לחכות עד סוף החפיסה של האומפרדקס כמו שהרופא אמר לי ? שאלה שנייה: במשך תקופה ארוכה יש לי צואה שמלווה בריר ולפעמים יש לי מעט דימום מפי הטבעת, מה לעשות? יש לציין שיש לי יציאות רגילות ללא עצירויות.

09/07/2005 | 23:35 | מאת: ד"ר אייל גל

עליך לחכות חודש מסיום הטיפול לבדיקה חוזרת כפי שאמר הרופא. לגבי הצואה הרירית והדימום רצוי להבדק ע"י רופא הגסטרו ולשקול אנדוסקופיה של המעי הגס. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול