בדיקת גסטרוסקופיה-דחוף ביותר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/07/2005 | 17:12 | מאת: רוחמה

שלום רב, אני מועמדת לעבור בדיקה בשבוע הבא, האם כדאי לשתות פרמין לפני לקיחת התרופה ואם כן באיזה מינון ובאילו זמנים. האם יש לשתת את התרןפה המשלשלת בשעה 10:00 בבוקר לאח"כ ב-18:00 כפי שאחד הרופאים גורס. או שמא כדי להתחיל ב16:00- וב20:00. מה מומלץ אבקש את תגובתכם המהירה תודה

09/07/2005 | 23:21 | מאת: ד"ר אייל גל

לגבי הפרמין כדאי לקחת חצי שעה לפני שתיית הבקבוק. לגבי השעות זה לא משנה עד כדי כך, העיקר שתשתי הרבה מים לאחר שתיית הסופודקס. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול