רפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/06/2005 | 21:24 | מאת: נילי

בהמשך לשאלה הקודמת: סובלת מזה מס' חודשים מבצקת בלרינקס. גסטרוסקופיה - תקין (מלבד הבצקת). ניתר חומציות ללא תרופות: הממצאים הינם כי קיים רפלוקס פטולוגי קשה. ניתור חומציות נוסף בחלוף חודש אחד בלבד (!!!) אך הפעם תוך כדי לקיחת תרופות (פעמיים ביום לנטון 30 מ"ג + פימוטדין אחד 40 מ"ג) - תקין לחלוטין!! למרות זאת עדיין קיימת הבצקת שמפריעה לי מאוד (אני לוקחת התרופות הנ"ל כבר 7 חודשים) ומדי פעם שריפה בחזה. היום העלתה הרופאה השערה כי אולי יש לי גם רפלוקס של מיצי מרה... מה עושים? 1האם יתכן כי באופן מקרי בעת ביצוע הבדיקה השניה לא היה רפלוקס ואם הבדיקה היתה מבוצעת ביום אחר התשובה היתה אחרת?. 2. האם הגיע העת לניתוח? 3. מה דעתך על הומופתיה או היפנוזה רפואית? רב תודות על העזרה

03/07/2005 | 21:17 | מאת: ד"ר אייל גל

ראי תשובתי למטה,רפלוקס הוא לרב קבוע ואינו משתנה מיום ליום בצורה דרמטית, איני מכיר טיפול הומאופתי או היפנוטי לרפלוקס. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול