פרזיטים במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/06/2005 | 10:53 | מאת: עדי

שלום רב, מאז חזרתי מסיני יש לי בעיות במערכת העיכול. כל יום אני חשה בכאבי בטן ,יציאות רכות, לעיתים שילשולים וכן גירויים בפי הטבעת. בבדיקות צואה שעשיתי לא מצאו כלום. הרופא שאליו פניתי אמר שאלו כנראה פרזיטים שלא מזהים (רופא המומחה למחלות זהומיות) .ולכן נתן לי טיפול באנטיפרזיט- מטרוג'יל. לאחר 5 ימים של 4 כדורים ליום (נאמר לי לקחת שבוע אך לא הצלחתי כי הכדורים השפיעו עלי לרעה) עדיין אני חשה באותם סימפטומים כמקודם. נאמר לי לשים שום בפי -הטבעת פעמיים ביום,האם זה יכול לעזור? ובאופן כללי איך אני יכולה לטפל בזה? אודה לכם אם תשובו אלי במהרה. תודה מראש.

03/07/2005 | 21:03 | מאת: ד"ר אייל גל

לא ידוע לי לגבי השום, נסי לחזור לרופא המומחה למחלות זיהומיות או פני לגסטרואנטרולוג. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול