בחילות וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/06/2005 | 18:08 | מאת: ג.א

שלום , אני בן 34 לפי כחודשיים החלו לי כאבי תופת במרכז הבטן , הכאבים(קרו לרוב בשעות הלילה המאחורות 3-4 לפנות בוקר ). וחזרו כ 6 פעמים . עם מקרה בודד של הקאה . מאז אני בדיאטה (ללא חלב ,פחות דברי מתיקה ) לקחתי כדורי ביו (מועשרים בחיידקים) כשבוע וכדורי FAMO 40 גם כשבוע . הכאבים אמנם חלפו אך מזה כשבועיים מאז אני עדיין חש לעיתים חוסר תאבון ובחילות קלות וחוסר נוחות בקיבה .כמו כן הצואה היא לרוב שלשול אך לעיתים גם רגילה . עשיתי בדיקות אולטרסאונד ואמרו לי (שהכל תקין -כבד ,טחול וכיוב) מה זה יכול להיות??

02/07/2005 | 15:33 | מאת: ד"ר אייל גל

ייתכן שיש בעיה של דלקת או כיב בקיבה או בתריסריון, רצוי לבדוק גם את נוכחות החיידק הליקובקטר או לבצע גסטרוסקופיה בהתאם לשיקול הרופא המטפל. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול