קרוהן ותזונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/06/2005 | 22:16 | מאת: שרון

הובחנתי כחולה קרוהן בתקופה האחרונה ואני סובל מחולשה מסוימת. קיבלתי בודסון , קלציום ורפאסל. קלציום אני מוכרח לרסק עקב גודלו הענק (מותר באמת?) ורפאסל אני לא מצליח לבלוע. אני ממש אובד עצות לגבי זה ואני אצור קשר עם הרופא שלי, בנוגע לתזונה אני מאוד הייתי רוצה לקבל שמות של דיאטנים שמומחים גם לקרוהן ועובדים באיזור מרכז ושפלה. מקווה לתשובה

02/07/2005 | 00:20 | מאת: ד"ר אייל גל

לגבי בליעת הרפאסל ניתן לבקש מהרופא כדורים קטנים יותר כגון אסקול או כדורים הניתנים בצורת גרגרים מסוג פנטסה. ניתן לקבל יעוץ דיאטני דרך מכוני הגסטרו השונים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול