השפעת תרופות על הקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/06/2005 | 22:03 | מאת: אילנה

לד"ר גל, שלום רב 1. שמעתי שאסור להשתמש ב-fosalan אם יש בקע בסרעפת, האם זה נכון? 2. ידוע שכדורי ברזל גורמים לעצירות, אז מה יקח אדם שסובל מעצירות אם חסר לו ברזל? 3. האם כמוסות dophilus יועילו למי שסובל מתסמונת המעי הרגיז ? בתודה, אילנה

27/06/2005 | 21:38 | מאת: ד"ר אייל גל

1. פוסלן אסור רק כשיש בעיה של תנועתיות הוושט ו/או קשיים בבליעה, בקע בסרעפת אינו קונטראינדיקציה. 2. ישנם תכשירי ברזל הגורמים פחות לעצירות כגון התכשירים של סולגר. 3. פרוביוטיקה יכולה לעזור בחלק מן המקרים של מעי רגיש. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול