חשש לאולקוס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/06/2005 | 00:45 | מאת: בתיה

שלום שמי בתיה אני בת 18 וחצי לפני מספר ימים התעוררו לי כאבים חזקים בבטן העליונה והשקרינו על הכאב והתפזרו בקרב הבטן פניתי למיון ערכו לי בדיקות דם צילום קיבה ושתן והכל היה תקין. למרות הכאבים העזים קיבלתי תרופה בשם לוסק נאמר לי לקחת במשך 10 ימים ולאחר מכן לגשת לבדיקה גסטרוקופיה בנתיים הכאבים נמשכים גם כאשר אני אוכלת דברים קלים . ברצוני לדעת האם זה תסמינים של אולקוס או משהו אחר? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה

25/06/2005 | 16:38 | מאת: ד"ר אייל גל

כיב פפטי (אולקוס) יכול להסתמן בצורה כזו ולכן כדאי לבצע בדיקת גסטרוסקופיה או בדיקה לגילוי החיידק הליקובקטר הגורם לאולקוס. ד"ר גל

04/12/2007 | 22:07 | מאת: שירן

יש לי בעיה אני בת 21 וכול הזמן יש לי רק בחילות מה זה אומר?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול