דם סמוי בצואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/06/2005 | 00:12 | מאת: נטי

לפני שלשה שבועות קיבלתי כאבי בטן הכאבים הם בצד שמאל וכל פעם במקום אחר ץ רופא תתורן שבדק אותי ציין שיש לי דלקת במעי הגס נתן אנטיביוטיקה ואמר שאם לא יעבור אני ייאלץ לעבור ניתוח ץ כשפניתי לרופה משפחה הוא שלח לי לעשות בדיקת שתן וגילו שיש לי אריטרוציטים וליקוציטים גבוהים .הרופא נתן לי כדורים אחרים בבדיקת תרבית שתן וצואה היה שלילי אבל בבדיקה לדם סמוי שעשיתי 3 פעמים יום אחרי יום הופיע לי חיובי חלש לדם סמוי .אני מודאגת וברצוני לדעת האם זה יכול להצביע על סרטן או ייתכן ומשהו אחר .אני בת 59.לפני 7 חודשים עברתי ניתוח פיסורה. ולא סובלת מעצירות.משתמשת בפגלס . אודה לך מאד בתודה מראש.

25/06/2005 | 16:35 | מאת: ד"ר אייל גל

רצוי לפנות לרופא גסטרו בהקדם ולעבור בדיקת קולונוסקופיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול