uc

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/06/2005 | 19:17 | מאת: שיר

היי אובחנתי כחולת UC לפני כ- 3 שנים, אני לא נוטלת תרופת מזה כ- שנתיים ולא רק שהמחלה לא חזר היא אפילו היתה בנסיגה.... לפני כ- 3 חודשים התחילו יציאות דמיות, שלשולים, חוסר תאבון , חום 38 ובטן נפוכה. ביצעתי בדיקות דם שהיו תקינות לחלוטין עם ש"ד 13 והמגלובין 14. האם כל עוד סימני המחלה לא נראים בתמונת הדם מעיד על כך שהמחלה לא חמורה כ"כ? האם ניתן להשאר במצב של אי לקיחחת תרופות בינתיים? אשמח אם תענו לשאלתי.... שיר

25/06/2005 | 16:26 | מאת: ד"ר אייל גל

נראה שמחלתך חזרה לאחר הפוגה ממושכת. בדיקות הדם התקינות אינן מראות בהכרח על פעילות המחלה וצריך לבצע אנדוסקופיה כדי להעריך את פעילותה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול