אליקובקטר פילורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/06/2005 | 22:13 | מאת: ח. בן עזרא

שלום, ברצוני לדעת בנוגע לדלקת במעיים : לפני שנתיים ביצעתי בדיקת קולונוסקופיה לזיהוי דלקת מעיים ונמצא מבדיקת דגימות שיש לי דלקת מעיים - קוליטיס. כעת ביצעתי בדיקה לזיהוי טפילים (במעבדה פרטית) בצואה ונמצא שיש לי - חיידק אליקובקטר פילורי ברמה גבוהה 1,456 = OD450 רציתי לשאול מס' שאלות : 1. האם ניתן לרפא את המעי המודלק ולחסל את החיידק לחלוטין ? 2. האם ניתן לגרום להפסקת השלשול המיימי ? 3. האם עליי לשנות את הרגלי התזונה שלי ? בתודה מראש

20/06/2005 | 22:26 | מאת: ד"ר אייל גל

אין כל קשר בין חיידק ההליקובקטר הנמצא בכ 50% מהאוכלוסיה בארץ לדלקת המעי שלך. ד"ר גל

21/06/2005 | 14:35 | מאת: ח.

יש טיפול לדלקת שלי , ומהוא ? תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול