תופעות קרוהן?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/06/2005 | 09:52 | מאת: שירה

יש לי קרוהן.אני לוקחת כדורי פנטסה.(הפסקתי לקחת בודיזון לפני כחודשיים) בתקופה האחרונה יש לי: מידי פעם חום,כאבי שרירים בידיים,ברגליים ובגב. נפיחות בפנים והייתה לי גם נפיחות בעפעפיים. האם תופעות אלו קשורות לקרוהן? מה צריך לעשות? תודה. הבהרה:כאשר לקחתי בודיזון לא הייתה לי נפיחות.

19/06/2005 | 21:41 | מאת: ד"ר אייל גל

אמנם אלו תופעות שיכולות להיות חלק מן המחלה (בעיקר חום וכאבי שרירים) אך רצוי לבדוק שאין דברים אחרים המסבירים זאת (למשל תופעת לוואי של פנטסה או מחלה אוטואימונית). ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול