בקע סערפתי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/06/2005 | 08:37 | מאת: ליאור

מזה כחודשיים הנני סובלת מכאבי בטן חזקים, לאחר ביקת גאסטרוסקופיה, התגלתה בעיה של בקע סערפתי, הרופא מליץ על תרופות נוגדת חומציות(אומפרדוקס), האם זה אמור להשפיע על כאבי הבטן ותוך כמה זמן, והאם זהו הטיפול היחידי

19/06/2005 | 21:24 | מאת: ד"ר אייל גל

לא בהכרח כל בקע בסרעפת גורם לכאב אך בהחלט כדאי לנסות טיפול כנגד חומציות שיכול לעזור במקרים רבים בהם קיים רפלוקס חומצי עקב הבקע. במידה ואין שיפור יש לבדוק כיוונים אחרים. ד"ר גל

09/07/2007 | 19:33 | מאת: טובה

דר שלום רציתי להודות לך הייתי אצלך היום בבדיקה ורציתי לומר לך שלא הרגשתי כלום בבדיקה,אחכ הייתי מעט מטושטשת ולכן רציתי לשאול אותך מה הבעיה שלי ולא הצלחתי,לא ברור לי מה זה בקע סרעפתי,ארוזיות,קיבה כולל היפוך אודם דיפוזיה בבצל התרסריון נתת לי שני סוגי אנטיביוטיקה האם זה יעבור ומה צריך לעשות גם דיאטה אודה על תשובתך

09/07/2007 | 19:33 | מאת: טובה

דר שלום רציתי להודות לך הייתי אצלך היום בבדיקה ורציתי לומר לך שלא הרגשתי כלום בבדיקה,אחכ הייתי מעט מטושטשת ולכן רציתי לשאול אותך מה הבעיה שלי ולא הצלחתי,לא ברור לי מה זה בקע סרעפתי,ארוזיות,קיבה כולל היפוך אודם דיפוזיה בבצל התרסריון נתת לי שני סוגי אנטיביוטיקה האם זה יעבור ומה צריך לעשות גם דיאטה אודה על תשובתך

11/10/2005 | 20:37 | מאת: ענבר

אני סובלת מבחילות, זרבות, הרגשת ריקנות בקיבה אשר נפתרת בד"כ בעזרת מזון ובכלל מאי נעימות בבטן העליונה. תופעות אלו באות ונעלמות מזה שנה, בכל פעם שבמשך תקופה ארוכה אני מרגישה טוב זה מגיע שוב. החלטתי לעשות בדיקת גאסטרוסקופיה אשר מפניה אני חוששת מאוד וכמו כן גם מזריקת התשתוש. אשמח אם תוכל לפרט לי על הליכי הבדיקה ולתת לי תשובה כנה ואמינה אם ישנה סיבה לחששות. תודה מראש, ענבר

05/08/2006 | 16:47 | מאת: גבי

עברתי בדיקת קולונוסקופיה וירטאלית מפני ש לאחרונה ההמוגלובין שלי היה די נמוך(9-10)והתגלה ש אני סובלת מקרע קטן בסערפת הקיבה אני רוצה לדעת אם יש קשר בין שני הדברים ויש טיפול לזה

26/11/2007 | 17:09 | מאת: אזרזר מאיר

לאחר 8 שנים של צרבת בלתי פוסקת אך זוטון או לנטון כן עוזר האים הייתם ממליצים בכל זאת לעבור את הניתוח להצרת בקע סערפתי או להשאר עם טיפול תרופתי כל החיים???

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול