שאלה נוספת לצרבות ליליות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/06/2005 | 17:16 | מאת: יעל

תודה על התשובה שקיבלתי. לגבי תרופה החליפו לי ללנטון וזה לא עוזר נשלחתי לבדיקה ניטור ph בושט אני לא עושה בגלל שאני פוחדת[מה היא נותנת?] אם בדיקה דרך הפה[אנדסקופיה]תוכל לתת לנו תשובה יותר ברורה [הרופא התלבט בין ניטור לאנדסקופיה] ומה עלי לעשות האם משקה אלוורה יכול לעזור? בתודה יעל

19/06/2005 | 21:16 | מאת: ד"ר אייל גל

ניטור PH נותן תמונה ברורה יותר לגבי הרפלוקס מאשר אנדוסקופיה מכיוון שבלמעלה ממחצית הסובלים מרפלוקס האנדוסקופיה אינה מראה דלקת בוושט. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול