עצירות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/06/2005 | 11:10 | מאת: נועה

שלום לפני חודשיים ילדתי ומאז אני סובלת מעצירות. עד הלידה היו לי תמיד יציאות סדירות וקלות. כרגע המצב הוא שללא שימוש בנרות גליצרין או באבילק אין לי כמעט יציאות בכלל למרות שאני מקפידה על תזונה עשירה בסיבים שתיה מרובה ופעילות גופנית. בעבר שלחתי לכאן שאלה על כך ונענתי כי יתכן והשריר חלש. אני אכן מרגישה שהבעיה היא בשריר בפי הטבעת אני מרגישה צורך להתפנות אך לא מצליחה. שאלותי: 1. מהו הטיפול שיכול לעזור במצב זה? 2. נרות ואבילק - האם יש עדיפות לאחד מהם מבחינה בריאותית, או שיש תכשיר אחר מומלץ? תודה!

19/06/2005 | 21:12 | מאת: ד"ר אייל גל

קודם כל כדאי לבצע בדיקה של התכווצות השריר(מנומטריה) ואז להחליט באיזו בעיה מדובר ומה הטיפול המומלץ, כדאי שתפני לגסטרואנטרולוג. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול