מעי רגיש

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/06/2005 | 21:45 | מאת: ירון

ד"ר/ פרופ. נכבד אובחנתי (לאחר ששללו כל תהליך אחר בבדיקות מקיפות ) כבעל מעי רגיש. הטיפול המקובל להקלה - קולוטאל מודל ונירבקסל לא ממש מועילים. שאלתי האם מנסיונכם שימוש ב zelmac 6 mg יעיל גם לגברים ? תודה

16/06/2005 | 09:30 | מאת: לי

כשאתה אומר מעי רגיש, אתה מתכוון למעי "רגיז"? אם לא, בבקשה ספר לי על הסימפטומים, האם הם כמו הסימפטומים של מעי רגיז? לי

19/06/2005 | 20:57 | מאת: ד"ר אייל גל

מכיוון שהעבודות על זלמק נעשו בעיקר בנשים ההתוויה שלו היא בעיקר לנשים אם כי במקרים חריגים ניתן לנסות אותו גם בגברים. חשוב לזכור שהטיפול מיועד בעיקר לחולים עם מעי רגיש המלווה בעצירות ולא בשלשול. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול