כאבים בקיבה במהלך טיפול אנטיביוטי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/06/2005 | 17:27 | מאת: pearl

אובחנתי כנשואת אך חיידק ההליקובקטר פילורי הגורם לגסטיטיס. במשך חודשיים לקחתי לוסק מדי בוקר. מזה 3 ימים אני לוקחת בנוסף ללוסק, מוקסיפן פורטה 500 מ"ג + קארין 250 מ"ג. אמש והיום חשתי בכאבים בקיבה כמו שהיו לפני הטיפול בלוסק. האם זה סביר? מדוע זה קורה? מלבד החולשה והסחרחורת, אני צריכה גם לשאת כאבים..? תודה PEARL

19/06/2005 | 20:50 | מאת: ד"ר אייל גל

כאבי בטן שכיחים במהלך הטיפול האנטיביוטי. אם רוצים להשמיד את החיידק רצוי לנסות ולהתמיד בטיפול למרות תופעות הלוואי. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול