פאמוטידין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/06/2005 | 18:44 | מאת: דפנה

נרשם לי פאמוטידין ע"י רופא המשפחה לטיפול בריפלוקס ואזופגיטיס דרגה 1 (לפני 3.5 שנים בוצעה פונדופליקציה ע"ש ניסן, לפרוסקופית, בהצלחה, אבל הנה הכל חזר...). אני גם נוטלת תוספי סידן לטיפול באוסטיאופורוזיס, בערב. מחשש שדיכוי החומציות בקיבה ישפיע על ספיגת הסידן, רציתי לשאול אותך מתי לדעתך כדאי לקחת את הפאמוטידין? אם, למשל, לאחר ארוחת הצהריים, האם תמשיך השפעתו גם במשך הלילה? תודה מראש.

13/06/2005 | 23:48 | מאת: ד"ר אייל גל

כדאי לקחת לפני השינה ולרב לוקחים פעמיים ביום (גם בבוקר). ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול