אליקובקטר פילורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/06/2005 | 19:00 | מאת: ערן

סיימתי את הטיפול האנטיביוטי ליפני כשבוע ואני ליפני בדיקות חוזרות לוידוא חיסול החיידק רציתי רק לדעת יותר על החייד מאיפה סביר להניח שנידבקתי מימנו? מה פעולותיו? ואיך אפשר לימנוע הישנות של החיידק? אל ידי תזונה נכונה וכו... תודה מראש

12/06/2005 | 16:39 | מאת: פרופ' ירון ניב

ההדבקה קורית בילדות. 10-15% מהמקרים יפתחו מחלה כמו דלקת בקיבה, כיב בקיבה או בתרסריון, 1% יפתחו סרטן קיבה וכ 0.5% למפומה. בד"כ לאחר חיסול החיידק הסיכוי להדבקה חוזרת בארצות המערב הוא כ 1-2% לשנה.

07/07/2005 | 11:25 | מאת: איתי

היה לי תחיידק אליקובקטר פילורי שהייתי תמיד מקיא בגללו לקחתי כדורים אנטיביוטיקה ואחרי זה הלכתי לעשות בדיקה חוזרת בדיקת נשיפה כדי לוודא שהוא יצא קיבלתי תשובה שיצא לי החיידק ואני ממשיך להקיא עוד ויש לי תחושות לא טובות בבטן ואז אני מקיא ... מה הגורמים להקאות שלי ? האם לא יכול לחזור לי החיידק ? ואיפה החיידק אליקובקטר פילורי נמצא ? ( ממה הוא נגרם ).. האם הוא יכול להיגרם מבליעת מים של בריכה ? אנא החזירו לי תשובה בהקדם ! תודה רבה !

07/09/2008 | 21:25 | מאת: roza

אני סובלת מאליקובקטר כבר שנה כמעת כל מה שאני אוכלת גורם לי לכאבי בטן וגזים לפעמים גם עצירויות שגרמו לי לתחורים רציתי לדעת אם יש פיתרון חוץ מי תרופה אנטיביוטית משהו טיבעי מישום שאני רגישה להרבה חומרים

30/03/2009 | 21:12 | מאת: צלי

מידע על הליקובקטר פילורי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול