מכונת הנשמה לחולה קרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/06/2005 | 17:02 | מאת: אבישי

לפרופ' שלום רב חמי עבר ניתוח כריתת מעי בעקבות מחלת הקרוהן שבה חלה לאחר שחלק מהמעי התפרץ לחלל בית החזה כרגע הוא מאושפז ומחובר למכונת הנשמה כאשר הוא בהכרה אך אינו מסוגל לא לדבר וגם יש עימו מן התגובות של מעין התייחסות לסובב אותו ע"י סיבוב הראש לצד הימני בלבד האם יש מצב בו הוא יוכל להתנתק ממכונת ההנשמה בעבר ניסו לנתקו אך מצבו החמיר והוא הוחזר למכונה האם יש פרק זמן מסויים בו הוא יהיה מחובר למכונת הנשימה ללא סיכון או שזו רק שאלה של זמן קצוב בברכה אבישי

12/06/2005 | 16:36 | מאת: פרופ' ירון ניב

לצערי לא אוכל לענות לך על השאלה, כי הדבר תלוי במצבו של חמך. יש לברר מצבו אצל הרופאים המטפלים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול