שאלה !

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/11/2004 | 07:05 | מאת: אבי

שלום - מידי פעם סובל מתופעה של מעין בחילות ושיעולים חזקים, כאילו לפלוט משהו מהקיבה/קנה. (הפליטה היחידה לרוב רוק וקצף לבן). - מתלוות לתופעות חולשה כללית בעיקר בגפיים עליונות ותחתונות, ולפעמים גם עייפות רבה ומעט אי סבילות לאור חזק. - התופעות קורות לרוב לאחר ביקור בשירותים (לרוב בבוקר לאחר הקימה) ולא מיד לאחר אוכל. שאלות: * מה התופעה יכולה להיות ? * מה לבקש לבדוק אם בכלל ? * התופעות קורות אחת למס' ימים / שבועות. (סבלתי בעבר מחיידק ההליקו שטופל ולפי בדיקת הגסטרו האחרונה נכתב בסיכום בחלק אחד כי נמצא חיידק הליקו ובחלק אחר של התשובה שאין, הרופא החליט שלא לבצע בדיקת נשיפה או טיפול מאחר ובבדיקת נשיפה לפני כ- שנה התוצאה היתה שלילית). תודה

12/11/2004 | 20:51 | מאת: ד"ר אייל גל

אינני יודע, לא נראה לי שהדבר קשור למערכת העיכול, נסה להבדק בא.א.ג בשלב ראשון. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול