טיפול בגזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/10/2004 | 01:17 | מאת: יוסי

אשתי סובלת מגזים רבים בכל שעות היממה ובעיקר בלילה. רופא משפחה המליץ לה לקחת Colotal במשך כשלושה חודשים. הבעיתיות היא ש- Colotal צריכים לקחת 20 דקות לפני כל ארוחה ורוב הפעמים היא שוכחת. האם זוהי התרופה המומלצת ? האם יש חלופות אחרות ? כיצד ניתן לפתור/להקל על התופעה ? תודה מראש

25/10/2004 | 21:43 | מאת: ד"ר אייל גל

אפשר לנסות קולוטל אך ייתכן שכדאי להתייעץ קודם עם דיאטנית ולגלות איזה סוג של מזון גורם לה לגזים ואם ניתן להמנע ממנו וכן לנסות טיפול בחיידקים פרוביוטיים. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול