השפעות לוואי בנטילת כדורי וולרטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/10/2004 | 22:16 | מאת: מירי

שלום, בני בן 21 סבל מכאבים בשל אבן בכיליה. במח' מיון בבית החולים קיבל זריקת וולטרן. קניתי וולטרן בבית מרקחת ובמשך מס' ימים נטל כ- 4 כדורים של 12.5 מ"ג. אבקש לדעת האם בין יתר תופעות הלוואי (בעיות בכיבה) יש גם בעיות של תחושת בלבול שמביאה לחרדה, וחוסר שקט. מצפה לתשובתכם. תודה

25/10/2004 | 20:41 | מאת: ד"ר ג'ראלד פרייזר

למירי שלום, לכל תרופה יש תופעות לוואי. העיקרון הוא להפסיק הטיפול כאשר חושבים שיש תגובה שלילית.

25/10/2004 | 20:41 | מאת: ד"ר אייל גל

זהה אמנם לא קשור לגסטרו אבל ייתכן שמדובר בתופעת לוואי וכדאי להתייעץ ברופא המטפל. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול