עותיות במערכת העיכול ובכל הגוף

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/10/2004 | 00:18 | מאת: יאיר

לפני כשנה אובחנה קונדילומה בפי הטבעת.כחודש לאחר הניתוח סבלתי מעציריות וגזים במערכת העיכול לאחר מכן התכווציות שרירים בראש ובכל הגוף {קפיצות שרירים בלתי רצונית}לאחר מכן החלו עויתיות שרירים במערכת העיכול לחץ בבטן . בבדיקת גסטרוקופיה נמצא הליקובקטר פולרי .נטלתי במשך עשרה ימים אנטיביוטיקה ללא הועיל.הקונדילומה מדממת לעיתים.לפי אבחנת הרופאים זהו דכאון עם הפרעות חרדתיות.נטלתי תרופות אנטי דיכאוניות ללא הועיל{פרוזק,ציפרלקס,אדרונקס,פאקסט}במשך שנה.מה עושים יש מישהו שיכול להושיע אותי

22/10/2004 | 23:11 | מאת: ד"ר אייל גל

לגבי הקונדילומה עליך לחזור לכירורג להמשך טיפול. התופעות האחרות שהזכרת לא נראות לי קשורות לקונדילומה או להליקובקטר ועליך להמשיך בטיפול הפסיכיאטר. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול