שלום, אני סובלת כבר מס' חודשים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/12/2003 | 12:39 | מאת: בת 22

משילשולים וכאבי בטן בבטן העליונה. לפני כחודש הגעתי בלילה למיון , כשהסתובבתי מתוך שינה (להחליף צד) הרגשתי בבטן העליונה מן קריעה כזאת שלוותה בכאבים חזקים והרגשת חום שורף כזה . עברתי ניפוי ריאות, צילום חזה , צילום בטן, אולטרה סאונד בטן עליונה , בדיקות דם ושוחררתי לאחר מס' שעות כי לא נמצא שום דבר חריג. הכאבים באיזור הבטן העליונה באים בגלים פעם ב... אבל השילשולים הם יומיומיים, המצב כבר ממש מייאש איזה בדיקות נוספות יכולים עוד לתת לי ?!? והאם התופעות שהזכרתי בהודעתי מזכירות לך בעיה כולשהיא שיכולה לרמוז לי מה יש לי שם...? תודה וחג שמח!!

19/12/2003 | 15:13 | מאת: ד"ר אייל גל

הסימפטומים שאת מתארת יכולים להתאים למחלות רבות בדרכי העיכול החל מכיב בקיבה או בתריסריון עד למחלות דלקתיות של המעי. רצוי להתייעץ בגסטרואנטרולוג לגבי בדיקות נוספות כגון גסטרוסקופיה, צילום מעי דק או קולונוסקופיה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול