חסרת אונים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/10/2004 | 17:07 | מאת: איב

שלום רב. ב-8 החודשים האחרונים אני סובלת מהתקפים של בחילות, כאבים עמומים בבטן העליונה והתחתונה, טעם מר בפה,כאבים בחזה, חולשה כללית ועצירות. כל שבועיים שלושה יש לי התקף כזה. (יש לציין כי החולשה והעצירות הם תמידיים). ביצעתי בדיקות שונות: אולטרסאונד, גסטרוסקופיה ובדיקת דם לגילוי הלקובקטר. הבדיקות יצאו תקינות, ובכל זאת אני ממשיכה לסבול. זה קורה לי בעיקר בלילות ובבקרים.ואינני יכולה להצביע על מאכל מסוים שגורם לי לתופעות אלו. אני נוטלת חומצה פולית וברזל (FERROGRAD FOLIC) מכיון שיש לי טלסמיה מינור וחוסר ברזל. ממה נובעות התופעות הללו? אשמח אם תתנו לי כיוון.בתודה מראש.

16/10/2004 | 12:26 | מאת: ד"ר אייל גל

תלונותיך אינן מכוונות למחלה מסויימת ויכולות להתאים לתסמונת המעי הרגיש בין השאר, עליך להמשיך בבירור דרך רופא הגסטרו. ד"ר גל

17/10/2004 | 13:28 | מאת: מריוס ויטנר-תזונאי

עליך לעשות בדיקה מעמיקה של תזונתך בעזרת איש מקצוע (תזונאי או נטורופת). דרושה גם בדיקה של תרומת התוסף שאת נוטלת על התסמינים. בברכה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול