גסטרו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/10/2004 | 13:49 | מאת: נדב סיון

שלום רב הנני בן 28. לא סובל מבעיות בקיבה או בבטן בדרך כלל. לפני שבוע עקב כאב גב הומלץ לי לקחת כדור וולטרן. הרופא המליץ לקחת שעה לפני הכדור וולטרן כדור של גסטרו 10. לפיכך, לפני שבוע לקחתי כדור גסטרו 10 ותוך כמה דקות החלו לי תופעות של אי נוחות בבליעה , בוושט ובקיבה. ויתרתי על כדור הוולטרן כי ראיתי איזה תגובה היתה לי מהגסטרו וכבר הסתדרתי בגב עם מנוחה. אבל מאז כבר שבוע יש לי תחושה שתקוע משהו בגרון, לא נוח בבליעה, וגם יש מדי פעם אי נוחות בקיבה. איך יתכן שכדור כמו גסטרו שאמור היה להגן על הקיבה עשה לי תחושה לא טובה בוושט ובבליעה? אגב, אני לוקח כל יום כדור שמן דגים כבר שנה כי אמרו לי שזה בריא. ומאז לפני שבוע אחרי שלקחתי את הכדור גסטרו, כל פעם שאני לוקח את הכדור שמן דגים הוא כאילו נתקע לי בגרון ויש לי אחר כך טעם לא טוב. כמו כן מידי פעם יש לי עכשיו תחושה של אויר עולה מהקיבה. מה דעתך? המון תודה!!

06/10/2004 | 19:53 | מאת: ד"ר אייל גל

לא מכיר כזו תגובה לכדור גסטרו אך אם הבעייה נמשכת רצוי לפנות לרופא לבדיקה. יש כדורים מסויימים שעלולים לגרום נזק לוושט אך גסטרו לא ביניהם. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול