קולות מהבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/10/2004 | 09:28 | מאת: צלסי

אני בת 24 ויש לי כבר יותר משנה בעיות עיכול וזה מתבטא בקולות מהבטן שנשמעים כמו גזים וגם הבטן שלי מאוד מתנפחת לאחר הארוחה אשמח לקבל מידע על התופעה וגם עיצה לטיפול

06/10/2004 | 12:34 | מאת: יובל

צלסי שלום. היתה לי בעיה דומה ומאז שהתחלתי להפליץ באופן חופשי זה עבר. תפליצי בכל מקום. בבית, בעבודה, במעלית, באוטו, תוך כידי סקס וכ"ו. תראי שזה יעשה לך טוב. רק תיזהרי שלא יברח לך קאקי יחד עם הנאד...

06/10/2004 | 16:37 | מאת: כפיר

שלום, קצת בקשה מוזרה יש לך, תארי לך שהיינו יכולים לטפל בכל בעיה מבלי לדעת מהי? אני מניח שניסת את התרופות ללא מרשם שמטפלות בבעיה, ואם הבעיה מציקה ולא עוזרות התרופות או שהבעיה יותר מידי זמן (מעל להמלצה הרפואית שע"ג התרופות) פני לרופא המטפל... אני מבין את החשש והמבוכה, איך מסבירים לרופא את הסימפטומים, אבל רופא טוב יקבל זאת באמפטיה ובהבנה ויפנה אותך לבד' הנדרשות או שייעץ לך מה לעשות.... לפעמים המזון, הקצב והכמות משפיעים, אבל לשקט הנפשי, פני לרופא , מקסימום ייתן לך ייעוץ כללי לבעיה, לפעמים זו קיבה רגיזה או מעי רגיז, אבל את זה רק רופא יוכל לקבוע לאחר שלילת אבחנות אחרות בבדיקות רפואיות והדמייה. בהצלחה ותרגישי טוב

06/10/2004 | 19:23 | מאת: ד"ר אייל גל

ראי את תשובתי למטה, פני לרופא גסטרו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול