כאבים בכיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/10/2004 | 12:26 | מאת: ADY

אני בן 53 לפני שנתיים סבלתי מכאבים וצרבות בבדיקה התגלה חידק קיבלתי אנטיביוטיקה לעשרה ימים ולאחר הטיפול הכאבים חלפו וגם הצרבות עקב חשש לאירוע מוחי מזה חודשיים אני מקבל אספרין 320 מג מאחר וזה עושה לי כאבים החליפו לי את הכדור לפלויקס 75 מג ועדיין יש לי כאבים בכיבה כמו לפני שנתיים האם זה מהכדור פלויקס? האם החידק חזר? מה עושים!!! תודה מראש

05/10/2004 | 14:03 | מאת: ד"ר אייל גל

בגילך כשקיימים כאבים חוזרים באיזור הקיבה ובעיקר על רקע שימוש באספירין בדיקת ההליקובקטר אינה מספקת ורצוי לבצע בדיקה מקיפה יותר ע"י גסטרוסקופיה. ד"ר גל

05/10/2004 | 15:33 | מאת: יהודה

דר' אייל שלום, ראשית תודה על תשובתך. האם תוכל להסביר לי מה הכוונה: Consistent with Proctitis תודה מראש, יהודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול