בעיות עיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/10/2004 | 16:36 | מאת: ניקי

שלום, יש לי בעיה של גזים כבר מעל שנה,זאת בעיה די רצינית כיוון שאין לי שליטה על זה ואין צורך להסביר עד כמה זה מביך,זה קורה בכל יום בכל מקום ובכל שעה אני כבר לא מסוגלת לצאת או אפילו להפגש עם חברים,אני לא יכולה לצאת לפגישות עסקים ושלא נתחיל לדבר על למצא בן זוג בתקופה כזאת כי ניסיתי כמה פעמים והבושה שזה קורה באמצע פגישה...אני לא יכולה לעמוד בזה אז פשוט הפסקתי. אני משתדלת לא לאכול כלום בזמן העבודה ועם חברים למרות שגם ללא אוכל יש לי גזים די חזקים ורועשים. גם מתוך שינה זה קורה וזה ממש כבר הורס לי את החיים,ניסיתי הכל ואני באמת מתכוונת לזה: אכלתי שומר וגם שתיתי את זה בתה,לקחתי כדורי פחם,עיכולס וכמוסות אסידופילוס, שתיתי את הפרוביוטי,חומץ תפוחים כמוסות שום תה מיוחד לעיכול ולהרגעת המעי וכלום!!!!!! לא עזר,לפני שנה היה לי לתקופה של 3 חודשים טחורים (לא רציני) הרופא נתן לי משחה וזה עבר בהדרגה. אבל העניין עם הגזים זה ממש יצא משליטה.כבר אין לי חיים וגם חברים וממש נמאס לי לשבת לבד בבית כל היום,אני רק מקווה שזה יגמר יום אחד ומהר. אולי יש לך מושג איך מטפלים בזה? אני מוכנה לנסות הכל (אני חושבת שכבר ניסיתי די הרבה) אבל אני רוצה את החיים שלי חזרה... אפשר? תודה רבה מראש על כל עזרה. בברכה ניקי

04/10/2004 | 23:55 | מאת: ד"ר אייל גל

אכן בעיה קשה ללא פתרונות פשוטים. יש המנסים טיפול אנטיביוטי ארוך טווח או תרופות פרוקינטיות כמו ZELMAC . ד"ר גל

05/10/2004 | 10:02 | מאת: ניקי

תודה על התשובה המהירה. אולי תוכל לעזור לי ותגיד לי לאן אני יכולה לפנות לטיפול שהמלצת איזה רופא אני אמורה לחפש? אם יש מרפאות חוץ שמתמחות בבעיות כאלה,רופאים פרטיים??? משהו???? בברכה ניקי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול