כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/10/2004 | 12:06 | מאת: גיל

לאחרונה יש לי כאבים בצד שמאל של הבטן התחתונה שלעיתים מתפשתים גם לצד ימין של הבטן.(בעבר היה לי אולקוס). ושאלתי היא על מה מעידים כאבים בצד שמאל של הבטן התחתונה(מה נמצא שם)??? והאם יכול להיות שהכאבים הללו מצבעים על אולקוס?

03/10/2004 | 21:38 | מאת: ד"ר אייל גל

לא סביר שכיב קיבה או תריסריון יתבטא בכאבים בבטן השמאלית התחתונה. באזור זה נמצא בעיקר המעי ולכן מומלץ לגשת לבדיקה ע"י גסטרואנטרולוג. ד"ר גל

04/10/2004 | 01:07 | מאת: גיל

איזה בדיקה אני צריך לבצע כדי לגלות מה פשר הכאבי בטן?

28/10/2004 | 19:42 | מאת: חנן

שלום, אני בן 50 (בעוד 4 חודשים) ולפני מספר ימים החלו אצלי כאבי בטן חדים לפני הארוחות והרגשת נפיחות מיד לאחר הארוחות. ראוי לציין שבעבר,לפני כ-3 שנים התגלה אצלי חיידק HELICOBACTER ולאחר טיפול אנטיביוטי הבראתי. עתה, ערכתי בדיקת נשיפה לגילוי החיידק וקיבלתי תוצאה 1.1 שהיא גבולית. א.מה יכולות להיות הסיבות לכאבים? ב.האם קיימות לסימפטומים אבחנות נוספות?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול