פורינטול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/10/2004 | 02:52 | מאת: מיכל

אני חולה במחלת קרוהן המתבטאת בעיקר בבעיות בפי הטבעת. אני נוטלת פרינטול. לפני יומיים הקאתי זמן קצר יחסית לאחר נטילת הפורינטול (לא נראה לי שההקאה קשורה לקרוהן). כלומר לא בטוח שהכדור נספג. לא לקחתי כדור נוסף כי לא ידעתי כמה נספג וגם כך לא יכולתי להכניס דבר נוסף לפה. היום חלה החמרה באזור פי הטבעת ורציתי לשאול האם זה יכול להיות קשור לכדור שלא נספג? מה בדרך כלל ההשלכות של אי לקיחת פורינטול יום אחד? תודה מיכל

03/10/2004 | 21:33 | מאת: ד"ר אייל גל

פורינטול הוא כדור שפעולתו מתחילה לאחר כחודשיים עד שלושה של נטילתו וגם השפעתו פגה באיטיות כך שקשה להניח שאי נטילה שלו במשך יום אחד גרמה להחמרה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול