שמרי בירה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/09/2004 | 18:37 | מאת: מירה

אמי עברה בעברה ניתוח הסרת חלק גדול מהמעי הגס בעקבות גידול סרטני, עכשיו ללא קשר עברה ניתוח החלפת פרק הירך, בבעקבותו איבדה דם וקיבלה בבית החולים שתי מנות דם, המוגלובין ירד ל 6.5 השאלה היא עכשיו בנוסף לכדורי ברזל מותר לה להוסיף גם שמרי בירה לתפריט, זה הומלץ לה, אך אני חוששת שזה עלול לסבך אותה עם כאבי בטן או גזים שמהם היא סובלת. בתודה מראש

01/10/2004 | 13:31 | מאת: ד"ר אייל גל

לא ברור לי מה תפקידם של שמרי הבירה בעניין זה אך יש קודם כל לברר מה מקור איבוד הדם שעברה, האם דימום לאזור הניתוח בלבד או שדימום ממערכת העיכול (לעתים בעקבות מצב הדחק בניתוח ומתן נוגדי קרישה מתפתח דימום בקיבה). ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול