חומציות יתר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/09/2004 | 04:06 | מאת: רוני

אני בת 19 , תקופה ארוכה היו לי כאבים בצד שמאל של הצלעות קרוב למרכז וגם במרכז(כאילו בחיבור של הצלעות), לאחר ששללו הליקובקטר ונעשתה בדיקה של בליעת בריום וגסטרוסקופיה נמצה שיש לי חומציותיתר של הקיבה. שאלותי הן: 1. האם חומציות ייתר זה ריפלוקס? 2. האם זה יכול להסביר כאבי גרון חזקים שיש לי לפעמים בבוקר ובערב? 3. הרופא נתן לי "אומפרדקס" וזה ממש לא עזר, האם זו תרופה ממומלצת? תודה וסליחה על האורך של השאלה

24/09/2004 | 18:43 | מאת: ד"ר אייל גל

כנראה שמדובר על רפלוקס חומצי, דבר היכול להסביר גם כאבי גרון ממושכים. אומפרדקס היא תרופה מומלצת אך ייתכן שהמינון אינו מספיק או שאינה מתאימה לך. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול