בעיות עיכול? תיאור קצת מגעיל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/09/2004 | 16:18 | מאת: יפעת

התיאור שלי קצת מגעיל ודוחה ואני מתנצת מראש, אבל אין דרך אחרת לתאר את זה. בזמן האחרון הצואה שלי עטופה במין מעטה לבן, כאילו יש לה איזה קרום בהיר. בזמן האחרןון יש לי גם כאבי בטן (בטן תחתונה). על מנת לשלול משהו גניקולוגי, מחר אלך לגניקולוג (אני 7 חודשים לאחר לידה). בכל מקרה אני לא אוכלת משהו חדש, נהפוך הוא אני דווקא בדיאטה ואוכלת מאוזן מאד. האם יש מקום לדאגה?

22/09/2004 | 21:34 | מאת: ד"ר אייל גל

כדאי לך לבצע בדיקת צואה ולפנות לרופא גסטרו כדי לבדוק את הבעיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול