טיפול בחיידק HP

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/09/2004 | 13:33 | מאת: לנה

שלום רב! לאחר שאובחנתי כנשאית חיידקי HP והתחלתי בטיפול האנטיביוטי המשולש. כעבור 3 ימים של הטיפול התרופתי נזכרתי לקרוא באלון של התרופות ((: וראיתי שיש להימנע משתיית יין (וכל שלושת הימים האלה שתיתי בערך 2 כוסות ליום). כמובן שמייד הפסקתי לשתות יין (ביום הרביעי), אך עכשיו אני חוששת שהטיפול נפגע בגלל זה. מה עליי לעשות? האם הטיפול נפגע? תודה מראש ושנה טובה

20/09/2004 | 22:30 | מאת: ד"ר אייל גל

לא נראה לי שהטיפול נפגע כתוצאה מכך, סיימי את הטיפול עד סופו. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול