כמות לא סבירה של דם בצואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/09/2004 | 10:29 | מאת: אנונימי

שלום הבעל שלי עבר תאונת דרכים לפני 3 חודשים. עקב ניתוח מעקפים שעשה בשוק בעקבות כריש דם שחסם את זרימת הדם בעורק הוא מקבל אספירין באופן קבוע יום יום בנוסף הוא שותה זנדק. אתמול לאיר 3 חודשים ללא בעיות מיוחדות הופיעה כמות מאוד גדולה של דם בשירותים אציין שלטענתו פעולת המעיים בפעם הזו הייתה מלווה בתחושה לא נעימה בבטן האם ייתכן והתםתח אצלו כיב בקיבה עקב האספירין? האספירין שהוא שותה מצופה. תודה רבה מראש

20/09/2004 | 21:41 | מאת: ד"ר אייל גל

דימום טרי נובע בדרך כלל מדימום במעי הגס או כתוצאה מטחורים ולא עקב דימום בקיבה. בכל מקרה רצוי להבדק בהקדם ע"י רופא לבירור הדימום. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול