תוספי מזון כהתמודדות עם מחלות וכאבים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/09/2004 | 22:52 | מאת: אופיר

שלום רב, רציתי להביא לתשומת ליבכם את הספר שקראתי לאחרונה: "כל מה שהרופא שלך לא יודע על רפואה תזונתית עלול להרוג אותך" מאת ד"ר ריי סטראנד. הספר פשוט מדהים וממש מעיר ומאיר בכל נושא חיזוק הגוף והתמודדות עם החוליים השונים התוקפים אותנו ללא הרף. מדהים לראות כמה אנשים סובלים מכאבים, מחלות, זיהומים ובעיות נוספות באופן חוזר ונשנה והרפואה לא נותנת תשובות קבע, כי אם פתרונות חלקיים לתסמינים ולא לבעיות. אני מכיר אנשים רבים אשר שינו את טיב בריאותם וחייהם בעזרת השימוש המתמיד בתוספי מזון טובים היות ואני עובד בחברה המייצרת כאלה. אם אתם רוצים להיטיב עם גופכם ולעזור לו בהתמודדות עם כל הקשיים צרו קשר ואשמח לעמוד לרשותכם. בברכת שבוע נפלא וגמר חתימה טובה, אופיר סלע 052-8358206 / 03-6025210. הרבלייף - בריאות באלף השלישי

20/09/2004 | 21:35 | מאת: ד"ר אייל גל

וכמובן אין לך שום אינטרס כלכלי למכור את המוצרים שלך והכל נעשה כשירות לציבור ומתוך אלטרואיזם בלבד. ד"ר גל

21/09/2004 | 09:53 | מאת: אופיר

האינטרס שלי למכור את המוצרים הוא אינו אחר מהאינטרס שלך למכור תרופות למטופליך. שנינו רוצים את טובת המטופל ובמקביל מרוויחים מכך כסף - ללא כסף איך נחיה? האם אתה עובד בהתנדבות, או שאתה מקבל משכורת / תשלום עבור השירות שאתה נותן? ובקשר לספר אין שם אינטרנס - הוא אינו קשור אליי בשום צורה, אני פשוט חושב שהוא משנה חיים. בברכת המשך שבוע פורה ובריא, אופיר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול