ליתר ביטחון אני מעלה את המשך השאלות לגבי רמיקייד ו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/09/2004 | 00:59 | מאת: שי

אופס , בודאי ש - 100 מ"ג. ותודה על התשובה. כמה זמן אפשר לקבל את שתי התרופות? אימורן אני מקבל בערך שנה ורמיקייד בערך חצי שנה. תודה על תשובותיך הרציניות, שניתנות בנימוס ובסבלנות. שנה טובה ומועדים לשמחה

13/09/2004 | 21:46 | מאת: ד"ר אייל גל

מקובל לתת אימורן ל 5 שנים אך כיום יש נטיה להאריך את השימוש לזמן בלתי מוגבל מכיוון שאין תשובה ברורה מה קורה לחולים המפסיקים את הטיפול אחרי 5 שנים. רמיקייד ניתן לתקופות של עד שנה בערך אך שוב, אין מספיק נתונים לגבי טיפול ממושך יותר. ד"ר גל

30/06/2005 | 17:00 | מאת: מגי

מה הנזק שיכול להיגרום מהרמיקי ???

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול