פורינטול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/09/2004 | 03:07 | מאת: מיכל

באיזה אחוז מוריד הפורינטול את הסיכוי לחזרה של מחלה פריאנאלית בחולי קרוהן? אשמח אם תוכל גם להפנות אותי למחקרים אשר עוסקים בנושא זה תודה

11/09/2004 | 22:51 | מאת: ד"ר אייל גל

פורינטול ואזאתיופרין מגבירים את הסיכוי לתגובה של מחלה פריאנלית לטיפול באנטיביוטיקה וגם ברמיקייד, ללא טיפול אימונוסופרסיבי כמעט בכל החולים יש חזרה של המחלה תוך חצי שנה כשתחת טיפול אימונוסופרסיבי אחוז החזרה יורד ל 30-50%. ד"ר גל

11/01/2006 | 19:26 | מאת: ראובן

האם ואיזה תופעות לוואי יש מלקיחת פרי-נטול 50 מג' אחת ליום לחולה Crohans

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול