רמקייד עם אימורן?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

09/09/2004 | 01:40 | מאת: שי

אחרי שלקחתי כמה חודשים אימורן וזה לא הספיק התחלתי לקבל רמיקייד. למרות זאת, אני ממשיך לקחת 1גרם אימורן כל יום. האם אני צריך להמשיך עם האימורן כל הזמן?

10/09/2004 | 21:09 | מאת: ד"ר אייל גל

נמצא כי חולים המקבלים תרופות אימונוסופרסיביות כגון אימורן ביחד עם רמיקייד מפתחים פחות תופעות אלרגיות ונוגדנים נגד התרופה עם זמן השפעה ממושך יותר של רמיקייד ולכן בד"כ מומלץ להמשיך בטיפול. נ.ב - אני מקווה שאתה לא מקבל 1 גרם אימורן אלא 100 מ"ג. ד"ר גל

12/09/2004 | 00:57 | מאת: שי

אופס , בודאי ש - 100 מ"ג. ותודה על התשובה. כמה זמן אפשר לקבל את שתי התרופות? אימורן אני מקבל בערך שנה ורמיקייד בערך חצי שנה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול