עשיתי בדיקות דם שיצאו שליליות לגבי תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/09/2004 | 19:02 | מאת: אלן

ה- alt = 45 GGT=89 אני לוקח באופן קבוע בגלל הלם-קרב - ויאפקס 75 XR - אפקסור . 2 קלונס 0.5 מ "ג 2 אלפרוקס 0.5 מ"ג לורסין ונטולין בודיקורט הרופא החליטה לעשות לי בדיקות חוזרות . אני חש בפחד ובחרדה כי אני יודע התרופות הפסיכיאטריות הורסות את הכבד לפעמים . האם זה אפשרי במינונים כאלה . בכבוד רב אלן מאיר

07/09/2004 | 22:13 | מאת: ד"ר אייל גל

תרופות רבות עלולות לגרום לפגיעה בכבד אך בדרך כלל פגיעה מתרופות מתבטאת באנזימי כבד מוגברים בהרבה ממה שאתה מציין. עליך להמשיך מעקב אצל הרופאה שלך. ד"ר גל

08/09/2004 | 00:18 | מאת: אלן

תודה ד"ר גל הצלחת להרגיע אותי. הרופאה החליטה להמשיך במעקב ליותר ביטחון . בכבוד רב אלן

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול