כאבי בטן עליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/09/2004 | 16:55 | מאת: ש

כמעט כשבועיים יש לי כאבי בטן בבטן עליונה , בעיקר לאחר אוכל , הכאבים נמשכים שעות ומלווים לעיתים בבחילה. ביומיים האחרונים, הכאבים מעט פחתו. לא היתה לי יציאה כבר יומיים, והיום היתה לי יציאה רירית ירוקה מה זה אומר ? מה הכיוונים ? מה צריך לאכול בינתיים ?

07/09/2004 | 22:11 | מאת: ד"ר אייל גל

בדרך כלל בעיות שנמשכות מספר ימים עד שבועיים -שלושה נובעות ממחלה זיהומית או אכילת מזון מקולקל וחולפות מעצמן. בעיות הממשיכות מעבר לתקופה זו צריכות בדיקה של רופא שיבצע בדיקות דם וייתכן תרביות צואה ובדיקה לחיידק הליקובקטר. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול