הפרעות בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/09/2004 | 10:27 | מאת: מיכל

שלום רב , מזה מספר חודשים אני סובלת מהרגשה של רעב תמידי בקיבה. אמנם אני בדיאטה אך לא נראה לי שזה נובע מהדיאטה. רציתי לדעת על מה יכולה להצביע תופעה זו והאם זה נובע ממחלה בקיבה. כמו כן רציתי לשאול האם במקום גסטרוסקופיה לאדם שמבוכן עבורו לעבור את הבדיקה אפשר להסתפק בשלב ראשון בצילום בריום של ושט וקיבה. תודה מעכל.

07/09/2004 | 20:21 | מאת: ד"ר אייל גל

הרגשת רעב בהחלט יכולה להיות קשורה לדיאטה מתמשכת או בעייה בקיבה. רופא הגסטרו יכול להחליט בהתאם לתלונות, גילך ובדיקות מעבדה האם ניתן להסתפק בבדיקות לא פולשניות או שהמצב מחייב גסטרוסקופיה. ד"ר גל

15/09/2005 | 02:15 | מאת: יוד

שלום רב. לאישתי יש לחץ בחזה והיא לא יכולה כמעט לאכול דברים, קשה לה לנשום וקשה לה להרגע הכאבים ממשיכים עד לקיבה היא סובלת מזה כבר קרוב לחודש האם יש לכם מושג מה זה ואם כן איך מטפלים בזה בתודה בעל דואג.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול