יציאות מוזרות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/03/2014 | 12:37 | מאת: שרון

שלום רב, אני בת 25, גילו אצלי אי סבילות ללקטוז לאחר חודשיים של שלשולים חריפים. בנוסף עשיתי בדיקת דם סמוי בצואה ויצאה תקינה. בדיקות דם גם תקינות. מאז שהפסקתי לאכול מוצרים כוללים לקטוז עדיין יש לי כאבי בטן, שלשולים ועצירות לסירוגין וגזים. הרופא אמר שמדובר בתסמונת המעי הרגיז. בשבועיים האחרונים יש לי יציאות מרובות (4-6 ביום), היציאות עצמן מתחילות בגזים, יציאות רכות. היום בבוקר פעמיים אחרי יציאה ראיתי על הנייר דם (אני חושבת שזה היה דם, לא בטוחה..) אדמדם - חום ושקוף.. יש מה לדאוג מסרטן המעי הגס?? לחוצה מאוד!!

קשה לדעת האם מדובר בדם . גם אם יש דם בדרכ כלל זה נובע מטחורים או משלשול וגירוי מקומי . אני מציעה לגשת לפרוקטולוג להיבדק

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול