עזרה בבקשה ... :(

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/03/2014 | 14:53 | מאת: אור

שלום אני בחורה צעירה בשנות העשרים לחיי אני סובלת כבר די הרבה זמן מכאבי בטן ונפיחות בבטן גזים שלא נפסקים לרגע לפי מה שנאמר לי זה שמדובר כנראה במעי רגיז. עברתי מספר בדיקות כמו sibo שיצאה חיובית ללא קבלת טיפול ורגישות ללקטוז שיצאה גבולית ,ניתן לציין שהפסקתי לאכול דברי חלב לחלוטין אך זה לא עוזר. עברתי קולונוסקופיה שיצאה תקינה לפני כשנתיים , וגסטרוסקופיה שבה נמצאה דלקת קלה במעבר וושט קיבה ניתן לי אומפרדקס שאותו הפסקתי עקב התגברות כאבי הבטן, אני ממשיכה לסבול מבחילות לאחר ארוחות ומרגישה שהאוכל עולה ותופעות נוספות גזים ללא הפסקה בכל משך היום מכאבי בטן שינויים ביציאות עצירות שלשולים ולחצים נוראיים בפי הטבעת שגורמים לחוסר שליטה מה שגורם לי לחוסר תפקוד בחיי היום יום וחוסר נעימות וחרדות וניסיתי גם טיפולים שונים טיפול פסיכולוגי ,רפלקסולוגיה וביופידבק שלא עזרו ובשימוש בכדורי הרגעה שאפילו גרמו להחמרה ולא עזרו.יכול להיות שיש בעיה אחרת ?מה עוד עליי לעשות על מנת לטפל בבעיה? אני לא יכולה להמשיך במצב הזה בבקשה תעזרו לי חסרת אונים

התיאור שלך אכן אופייני למעי רגיש . לדעתי כדאי לגשת למומחה בתאום המעי הרגיש ולראות מה אפשר לתת לך כדי להקל בתסמינים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול