עזרה -

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/03/2014 | 14:46 | מאת: גג

אני סובל כבר 9 חודשים מכאבים בכל מערכת העיכול - זה התחיל מאז שנמצא אצלי טפיל גי'ארדיה הוא טןפל בפלאגי'ל ונעלם ב"ה - הגסטרו טוענת שמהגי'ארדיה התפתח לי מעי רגיז ואין מה לעשות- - האם יש דבר כזה? נעשו בדיקות גסטרוקופיה אולטרסאונד בדיקות דם מקיפות והכל ב"ה תקין.האם תוכל לתת לי חוות דעת.---תודה רבה על ההתיחסות והתשובה , לא נעשה קולונוספיה , זה אובחן בבדיקת צואה בעיקבות שילשולים וכאבי בטן , וטופלתי באמצעות פלאגי'ל והטפיל נעלם עשיתי כמה בדיקות צואה והוא הוכחד אני סובל מכאבים עדיין . נעשה גסטרוקופיה אולטרסאונד ובדיקות דם מקיפות.וב"ה תקינות איזה טיפול אפשר לעשות? כי הגסטרו אומרת לי שזה מעי רגיז ואין מה לעשות.

אכן יש מעי רגיז שמתעורר לאחר מחלה זיהומית והרופאה שלך צודקת בגישה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול